Canon PIXMA G1430 Ladda ner skrivardrivrutiner. Mjukvaruinstallation

Canon PIXMA G1430Drivrutiner och programvara för operativsystem Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7 (64-bit / 32-bit)

Skrivarmodell: Canon PIXMA G1430

Denna programvara är till för att installera skrivardrivrutiner och annan programvara för att ge full skrivarfunktionalitet.

Dessa är drivrutinerna och programvaran som finns på CD:n som medföljde skrivaren.CDInstallera skrivardrivrutinen korrekt: Anslut inte skrivaren till datorn. Börja installera programvaran först. Under installationsprocessen visas ett meddelande på skärmen som informerar dig om när du ska ansluta skrivaren till din dator.Installera skrivardrivrutinenOm du ser meddelandet ’Found New Hardware’ på skärmen klickar du på ’Cancel’ och kopplar bort USB-kabeln. Fortsätt sedan med att installera programvaran. Ett vanligt misstag när du installerar en drivrutin är att du först ansluter enheten till din dator med en USB-kabel och sedan installerar drivrutinen. I det här fallet upptäcker operativsystemet den anslutna enheten och installerar sin egen drivrutin, som kanske inte fungerar korrekt eller inte fungerar alls. Vissa andra enheter kan dock fungera bra med drivrutinen installerad av operativsystemet. Därför, om det finns en drivrutin speciellt skapad för din enhet, börja först installera den här drivrutinen och anslut först sedan enheten till datorn.

Ladda ner drivrutiner

Programvara för Windows operativsystem

Ladda ner drivrutiner

Ladda ner skrivardrivrutiner och programvara för Windows

Operativsystem: Windows 11, Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 7 (32-bit) , Windows 7 (64-bit)

iOS App

Programvara för MAC-operativsystem

Ladda ner drivrutiner
AirPrint låter dig skriva ut och skanna foton och dokument på Mac-enheter. Därför finns det inget behov av att ladda ner och installera drivrutiner.

Canon PIXMA G1430 : Förbered skrivaren för anslutning till din dator i förväg. Ta bort förpackningen från skrivaren och installera kassetten och papperet.

Ladda ner drivrutiner

Installera programvara för Windows operativsystem

Installera skrivardrivrutinenCanon PIXMA G1430

Dubbelklicka på den nedladdade .exe-filen. Den kommer att dekomprimeras och inställningsskärmen kommer att visas. Följ instruktionerna för att installera programvaran och utföra de nödvändiga inställningarna. När du har installerat den här programvaran kommer du att kunna skriva ut och använda alla skrivarfunktioner. Du behöver ingen annan programvara.

Canon PIXMA G1430

iOS App

Skriv ut med AirPrint på Mac-operativsystemet

Kontrollera att din Canon-skrivare är påslagen och ansluten till samma trådlösa nätverk (ibland kallat WLAN) som din Mac. Dubbelklicka på ikonen ’systeminställningar’ eller välj Apple-menyn > Systeminställningar. Klicka på ikonen ’Skrivare och skannrar’. Klicka på ’+’-symbolen. Välj den AirPrint-skrivare du vill lägga till och klicka sedan på ’Lägg till’. Den valda skrivaren läggs till i skrivarlistan. När du har lagt till det, för att skriva ut med din AirPrint-skrivare i ett program, klicka bara på ’Arkiv’ och sedan på ’Skriv ut’.

Beskrivning av skrivaren Canon PIXMA G1430: Snabb utskrift. Stora besparingar. Med flera bläckbehållare och en enda uppsättning bläckbehållare som kan skriva ut upp till 8 100 sidor, är driftskostnaderna betydligt lägre än för patronskrivare. Extremt låga driftskostnader. Påfyllningsbara bläckbehållare med hög kapacitet hjälper dig att spara pengar under skrivarens livslängd. Skriver ut 6 000 svarta sidor (7 600 sidor i ekoläge) och 7 700 färgsidor (8 100 sidor i ekoläge). Enkel användning. Enkel och intuitiv daglig användning tack vare installation av ett skrivhuvud i en rörelse. Höghastighetsdrift. Skriv ut dokument snabbare med utskriftshastigheter på 11,0 sid/min i svartvitt och 6,0 sid/min i färg. Enkelt underhåll hemma. Minska stilleståndstiden med utbytbara underhållspatroner och mekaniska flaskor som eliminerar bläckborttagning. Arbeta med ett stort antal media. Var kreativ hemma med möjligheten att skriva ut på magnetiskt och matt fotopapper. Kompakt design. Tack vare sin kompakta storlek är PIXMA G1430 idealisk för rum av alla storlekar.

Senast uppdaterad februari 14, 2024 av admin

Ytterligare information

Om du inte vet hur du ansluter en extra enhet till din dator och behöver instruktioner om hur du ansluter den korrekt kan du använda sökfältet på denna webbplats (finns längst upp till höger på alla sidor) eller skriva till oss.

För att kunna använda en datorenhet krävs en programvara (drivrutin). Vi rekommenderar att du använder den originalprogramvara som medföljer datorenheten. Om du inte har programvaran och inte kan hitta den på datortillverkarens webbplats kan vi hjälpa dig. Berätta vilken modell din skrivare, skanner, bildskärm eller annan datorenhet har samt vilken version av operativsystemet (t.ex. Windows 11, Windows 10, Windows 8 osv.).

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Under Windows-specifikationer kan du ta reda på vilken utgåva och version av Windows som körs på enheten.

Så här tar du reda på vilken version av operativsystemet som är installerat på din Mac-enhet. Välj Om den här Macen från Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Du bör se macOS-namnet, t.ex. macOS Sonoma, följt av versionsnumret. Om du även behöver känna till byggnumret klickar du på versionsnumret för att se det.

Hur man installerar drivrutinenHur man installerar drivrutinen om filen setup.exe saknas och hur man installerar drivrutinen med hjälp av filen .INF. I så fall öppnar du den nedladdade filen som ska innehålla drivrutinen och använder .INF-filen för att installera. I den här artikeln kommer vi att berätta och visa hur man installerar en drivrutin med hjälp av en .INF-fil.
programvara för datorerViktig programvara för alla datorer. Om du köpte en ny dator eller installerade om operativsystemet hittar du på den här sidan av webbplatsen all nödvändig programvara och instruktioner för att installera den. Programvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.
Programvara för skannerOm du inte hittar någon skannerprogramvara eller inte vet hur du ska använda skannern för att skanna dokument och foton. Detta problem uppstår eftersom vissa skrivare, skannrar och allt-i-ett-enheter endast har drivrutiner, men ingen specifik programvara för att hantera skannern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *