Xerox C310 Ladda ner skrivardrivrutiner. Mjukvaruinstallation

Xerox C310, Xerox C310DNI (C310V_DNI)Drivrutiner och programvara för operativsystem Windows 11, Windows 10 (64-bit / 32-bit)

Skrivarmodell: Xerox C310, Xerox C310DNI (C310V_DNI)

Denna programvara är till för att installera skrivardrivrutiner och annan programvara för att ge full skrivarfunktionalitet.

Windows

Programvara för Windows operativsystem

Ladda ner drivrutiner

Ladda ner skrivardrivrutiner och programvara för Windows

Operativsystem: Windows 11, Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit)

Xerox Smart Start – Denna programvara är till för att installera skrivardrivrutiner och annan programvara för att ge full skrivarfunktionalitet. Du behöver ingen annan programvara.

iOS App

Programvara för MAC operativsystem

Ladda ner drivrutiner

Ladda ner skrivardrivrutiner och programvara för MAC

Operativsystem: macOS 14.x, macOS 13.x, macOS 12.x

Laddar ner och installerar drivrutinerna för Xerox Print and Scan (TWAIN/ICA) för macOS.

Xerox C310, Xerox C310DNI (C310V_DNI)

Installera programvara för Windows operativsystem

Dubbelklicka på den nedladdade .exe-filen. Den kommer att dekomprimeras och inställningsskärmen kommer att visas. Följ instruktionerna för att installera programvaran och utföra de nödvändiga inställningarna.Xerox Smart StartProgramvaran ’Xerox Smart Start’ analyserar din systemkonfiguration och installerar lämpliga drivrutiner för utskrift och skanning.Installera programvara för Windows operativsystemAnvändaren kan välja mellan två olika typer av installationer i Xerox Smart Start. Snabbinstallation – Xerox Smart Start installerar automatiskt drivrutiner baserat på användarens operativsystem och skrivarmodell. Snabbinstallation installerar inte skanningsdrivrutiner. Avancerad installation – Xerox Smart Start låter användaren välja vilket utskriftssystem, PDL och skannerdrivrutin de vill installera. Xerox Smart Start kommer att rekommendera vilka alternativ som ger den bästa utskriftsupplevelsen.Installera programvara för Windows operativsystemDubbelklicka på den nedladdade filen XeroxSmartStart.exe. Godkänn EULA. Xerox Smart Start skannar efter skrivare. Välj den skrivare du vill installera och välj antingen Snabbinstallation eller Avancerad installation (Om du väljer Avancerad installation kommer Xerox Smart Start att visa dig en lista med alternativ: Print System, Driver PDL, Scanner Driver Options och Printer Name. När du har valt de alternativ du vill ha, välj Installera för att starta installationsprocessen). Om Xerox Smart Start inte hittade skrivaren du vill installera väljer du Don’t See Your Printer (Ange skrivarens värdnamn eller IP-adress och välj Fortsätt. Om Xerox Smart Start upptäcker din skrivare kommer du till skärmen Avancerad installation). När installationen är klar visar Xerox Smart Start en bekräftelseskärm. Du kan installera en annan skrivare eller avsluta genom att välja Klar. Du har även möjlighet att skriva ut en testsida. När du har installerat den här programvaran kommer du att kunna skriva ut, skanna och använda alla skrivarfunktioner. Du behöver ingen annan programvara.

Xerox C310, Xerox C310DNI (C310V_DNI)

Programvara för att skriva ut och skanna dokument och foton.

’Xerox Print Experience’ är programvara för din skrivare och skanner. I ett Windows-operativsystem klickar du på Start-knappen för att hitta genvägen till programvaran Xerox Print Experience. Du kan sedan använda din datormus för att dra den här genvägen till ditt skrivbord.Programvara för att skriva ut och skanna dokument och foton.Programvara för att skriva ut och skanna dokument och foton.

Xerox C310, Xerox C310DNI (C310V_DNI)

Ytterligare programvara för att skriva ut och skanna dokument och foton för operativsystemet Windows

Gratis programvara ’Xerox Print and Scan Experience’ som du kan ladda ner från Microsoft Store.Windows

Programvara för Windows operativsystem

Ladda ner drivrutiner

Ladda ner programvaran ’Xerox Print and Scan Experience’.

Programvara för att skriva ut och skanna dokument och foton.Programvara för att skriva ut och skanna dokument och foton.Appen ’Xerox Print and Scan Experience’ förbättrar utskrifts- och skanningsfunktionaliteten för Xerox skrivare och skanneranvändare. För att använda det här programmet fullt ut behöver du en Xerox-enhet och en Xerox Type 4-skrivardrivrutin eller en IPP- eller ’Universal Print’-anslutning.

Xerox C310, Xerox C310DNI (C310V_DNI)

Ytterligare programvara för att skriva ut och skanna dokument och foton för Mac-operativsystemet

Gratis programvara ’Xerox Print and Scan Experience’ som du kan ladda ner från Mac App Store.iOS App

Programvara för MAC operativsystem

Ladda ner drivrutiner

Ladda ner programvaran ’Xerox Print and Scan Experience’.

Xerox Print and Scan Experience-appen hjälper dig att komma åt utskrifts- och skanningsfunktionerna hos Xerox-skrivare och tillhandahåller unika produktivitetsverktyg för effektivitet. Xerox Print and Scan Experience Application ger enkel åtkomst till olika utskrifts- och skanningsfunktioner för de Xerox-enheter som stöds från bekvämligheten av ett Mac-program.

Senast uppdaterad september 29, 2023 av admin

Ytterligare information

Om du inte vet hur du ansluter en extra enhet till din dator och behöver instruktioner om hur du ansluter den korrekt kan du använda sökfältet på denna webbplats (finns längst upp till höger på alla sidor) eller skriva till oss.

För att kunna använda en datorenhet krävs en programvara (drivrutin). Vi rekommenderar att du använder den originalprogramvara som medföljer datorenheten. Om du inte har programvaran och inte kan hitta den på datortillverkarens webbplats kan vi hjälpa dig. Berätta vilken modell din skrivare, skanner, bildskärm eller annan datorenhet har samt vilken version av operativsystemet (t.ex. Windows 11, Windows 10, Windows 8 osv.).

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Under Windows-specifikationer kan du ta reda på vilken utgåva och version av Windows som körs på enheten.

Så här tar du reda på vilken version av operativsystemet som är installerat på din Mac-enhet. Välj Om den här Macen från Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Du bör se macOS-namnet, t.ex. macOS Sonoma, följt av versionsnumret. Om du även behöver känna till byggnumret klickar du på versionsnumret för att se det.

Hur man installerar drivrutinenHur man installerar drivrutinen om filen setup.exe saknas och hur man installerar drivrutinen med hjälp av filen .INF. I så fall öppnar du den nedladdade filen som ska innehålla drivrutinen och använder .INF-filen för att installera. I den här artikeln kommer vi att berätta och visa hur man installerar en drivrutin med hjälp av en .INF-fil.
programvara för datorerViktig programvara för alla datorer. Om du köpte en ny dator eller installerade om operativsystemet hittar du på den här sidan av webbplatsen all nödvändig programvara och instruktioner för att installera den. Programvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.
Programvara för skannerOm du inte hittar någon skannerprogramvara eller inte vet hur du ska använda skannern för att skanna dokument och foton. Detta problem uppstår eftersom vissa skrivare, skannrar och allt-i-ett-enheter endast har drivrutiner, men ingen specifik programvara för att hantera skannern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *