TOSHIBA e-STUDIO9029AG Ladda ner och installera drivrutiner för skrivare och skanner

TOSHIBA e-STUDIO9029AG Drivrutiner för skrivare och skannerDrivrutiner och programvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10 (64-bit / 32-bit)

Skrivarmodell: TOSHIBA e-STUDIO9029AG

Dessa är drivrutinerna och programvaran som finns på CD:n som följde med skrivaren TOSHIBA e-STUDIO9029AG.

TOSHIBA e-STUDIO9029AG Drivrutiner för skrivare och skannerTOSHIBA e-STUDIO9029AG

Denna installationsskiva med drivrutiner är avsedd för flera skrivarmodeller: TOSHIBA e-STUDIO9029AG.Ladda ner drivrutiner

Ladda ner drivrutiner och programvara för TOSHIBA e-STUDIO9029AG

Filstorlek: 380 MB.

Filbeskrivning: komplett uppsättning programvara för skrivaren TOSHIBA e-STUDIO9029AG (drivrutiner och programvara för skrivaren och skannern, användarmanual för installation och användning av skrivaren och skannern).

TOSHIBA e-STUDIO9029AG Installera drivrutiner för skrivare och skanner

Den här videon visar hur du installerar drivrutiner för en skrivare och skanner TOSHIBA e-STUDIO9029AG.


Installera skrivardrivrutinen korrekt: Anslut inte skrivaren till datorn. Börja installera programvaran först. Under installationsprocessen visas ett meddelande på skärmen som informerar dig om när du ska ansluta skrivaren till din dator.Installera skrivardrivrutinerOm du ser meddelandet ’Found New Hardware’ på skärmen klickar du på ’Cancel’ och kopplar bort USB-kabeln. Fortsätt sedan med att installera programvaran. Ett vanligt misstag när du installerar en drivrutin är att du först ansluter enheten till din dator med en USB-kabel och sedan installerar drivrutinen. I det här fallet upptäcker operativsystemet den anslutna enheten och installerar sin egen drivrutin, som kanske inte fungerar korrekt eller inte fungerar alls. Vissa andra enheter kan dock fungera bra med drivrutinen installerad av operativsystemet. Därför, om det finns en drivrutin speciellt skapad för din enhet, börja först installera den här drivrutinen och anslut först sedan enheten till datorn.

TOSHIBA e-STUDIO9029AG : Förbered skrivaren för anslutning till din dator i förväg. Ta bort förpackningen från skrivaren och installera kassetten och papperet.

TOSHIBA e-STUDIO9029AG Hur man skannar dokument och foton.

Tillverkaren av denna multifunktionsskrivare har skapat en skannerdrivrutin, men har inte skapat någon särskild programvara för att skanna dokument till en dator. Därför kan du använda annan programvara som är kompatibel med TWAIN-drivrutinen för att skanna dokument.

Hur man skannar med programvaran inbyggd i Windows operativsystem.

Du kan använda programvaran ’Windows Fax and Scan’ för att skanna dokument och foton. Denna programvara ingår i operativsystemen: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista. Du kan komma åt denna programvara via Start-menyn i alla versioner av Windows operativsystem. Du kan läsa mer om detta här.Windows Faxa och skannaFör att använda denna programvara, se till att installera skannerdrivrutinen. TOSHIBA e-STUDIO9029AG

Senast uppdaterad augusti 11, 2024 av admin

Ytterligare information

Om du inte vet hur du ansluter en extra enhet till din dator och behöver instruktioner om hur du ansluter den korrekt kan du använda sökfältet på denna webbplats (finns längst upp till höger på alla sidor) eller skriva till oss.

För att kunna använda en datorenhet krävs en programvara (drivrutin). Vi rekommenderar att du använder den originalprogramvara som medföljer datorenheten. Om du inte har programvaran och inte kan hitta den på datortillverkarens webbplats kan vi hjälpa dig. Berätta vilken modell din skrivare, skanner, bildskärm eller annan datorenhet har samt vilken version av operativsystemet (t.ex. Windows 11, Windows 10, Windows 8 osv.).

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Under Windows-specifikationer kan du ta reda på vilken utgåva och version av Windows som körs på enheten.

Så här tar du reda på vilken version av operativsystemet som är installerat på din Mac-enhet. Välj Om den här Macen från Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Du bör se macOS-namnet, t.ex. macOS Sonoma, följt av versionsnumret. Om du även behöver känna till byggnumret klickar du på versionsnumret för att se det.

Hur man installerar drivrutinenHur man installerar drivrutinen om filen setup.exe saknas och hur man installerar drivrutinen med hjälp av filen .INF. I så fall öppnar du den nedladdade filen som ska innehålla drivrutinen och använder .INF-filen för att installera. I den här artikeln kommer vi att berätta och visa hur man installerar en drivrutin med hjälp av en .INF-fil.
programvara för datorerViktig programvara för alla datorer. Om du köpte en ny dator eller installerade om operativsystemet hittar du på den här sidan av webbplatsen all nödvändig programvara och instruktioner för att installera den. Programvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.
Programvara för skannerOm du inte hittar någon skannerprogramvara eller inte vet hur du ska använda skannern för att skanna dokument och foton. Detta problem uppstår eftersom vissa skrivare, skannrar och allt-i-ett-enheter endast har drivrutiner, men ingen specifik programvara för att hantera skannern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *