MEDION AKOYA P6659 (MD 99869) description of the laptop

MEDION AKOYA P6659 (MD 99869) beskrivning av den bärbara datorn

Anteckningsboken används uteslutande för hemmabruk. E-post, Internet, Office, Grafiska applikationer som bildredigering, vektorgrafik etc. + Vackert matt hölje och viktigast av allt: En icke-reflekterande matt skärm. + Noll felpixlar i en lysande skärm med 1920 x 1080 pixlar (Full HD) En dröm! + 1 x 128 GB SSD för system och program, 1 TB HDD för personlig data som foton, filmer, dokument etc. + i7 och 8 GB RAM och nVidia Graphic, allt för 799,00 €, reducerat till 699,00 € riktigt fynd för mig . Ursäkta om jag glömt något nu. Anslutningar är också tillräckligt tillgängliga.

Nu kommer vi till det subjektivt negativa vad jag märkt hittills, men jag kan inte riktigt betygsätta det negativt, eftersom det mycket troligt inte är tekniskt bättre att lösa: – Batteriet är integrerat i den bärbara datorn, så det kan inte låsas upp och ändras. Nej gå! SSD:n är också integrerad i den bärbara datorn, kan inte ändras för z. B. en större SSD. I den öppningsbara kortplatsen på undersidan finns 1 TB hårddisken, som du kan byta ut som du vill. – LAN-uttaget finns på den främre vänstra delen av den första tredjedelen, bredvid de 2 USB- och 1 HDMI-platserna.

Enligt min mening är en sådan anslutning ’inte störande’ tillbaka ut, detsamma som jag skulle vilja även för nätsladden. Internetnedladdning, surfning etc. med kabel är bara snabbare så jag vill egentligen inte vara utan den. – Ingen programvara tillgänglig på disken. (till exempel en återställnings-CD) Programvaran finns bara på hårddisken. Mycket positivt: Efter en Akoya i5 är nu min andra bärbara dator och efter år av intensiv användning har jag aldrig upplevt några underskott.

Jag har haft den här anteckningsboken i mindre än en månad nu och jag antar att den kommer att tjäna mig väl under lång tid framöver. Pris/prestandaförhållandet är mycket bra enligt mig.

specifications

MEDION AKOYA P6659 (MD 99869) Technical details

medion-akoya-p6659-md-99869-2

CPU: Intel Core i7-6700HQ Processor

OS: Windows 10 Home

Clock frequency: 2.6GHz

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970M

Memory Capacity: 8GB

Main memory type: DDR4 2133 MHz

SSD capacity: 128GB

Hard disk capacity: 1,000GB

Screen size: 43.9 cm (17.3 ”)

Touchscreen: no

Aspect ratio: 16: 9

Resolution: 1920×1080 pixels

Screen type: matte finish (non-glare)

LED backlight: Yes

Senast uppdaterad maj 30, 2022 av admin

Ytterligare information

Om du inte vet hur du ansluter en extra enhet till din dator och behöver instruktioner om hur du ansluter den korrekt kan du använda sökfältet på denna webbplats (finns längst upp till höger på alla sidor) eller skriva till oss.

För att kunna använda en datorenhet krävs en programvara (drivrutin). Vi rekommenderar att du använder den originalprogramvara som medföljer datorenheten. Om du inte har programvaran och inte kan hitta den på datortillverkarens webbplats kan vi hjälpa dig. Berätta vilken modell din skrivare, skanner, bildskärm eller annan datorenhet har samt vilken version av operativsystemet (t.ex. Windows 11, Windows 10, Windows 8 osv.).

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Under Windows-specifikationer kan du ta reda på vilken utgåva och version av Windows som körs på enheten.

Så här tar du reda på vilken version av operativsystemet som är installerat på din Mac-enhet. Välj Om den här Macen från Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Du bör se macOS-namnet, t.ex. macOS Sonoma, följt av versionsnumret. Om du även behöver känna till byggnumret klickar du på versionsnumret för att se det.

Hur man installerar drivrutinenHur man installerar drivrutinen om filen setup.exe saknas och hur man installerar drivrutinen med hjälp av filen .INF. I så fall öppnar du den nedladdade filen som ska innehålla drivrutinen och använder .INF-filen för att installera. I den här artikeln kommer vi att berätta och visa hur man installerar en drivrutin med hjälp av en .INF-fil.
programvara för datorerViktig programvara för alla datorer. Om du köpte en ny dator eller installerade om operativsystemet hittar du på den här sidan av webbplatsen all nödvändig programvara och instruktioner för att installera den. Programvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.
Programvara för skannerOm du inte hittar någon skannerprogramvara eller inte vet hur du ska använda skannern för att skanna dokument och foton. Detta problem uppstår eftersom vissa skrivare, skannrar och allt-i-ett-enheter endast har drivrutiner, men ingen specifik programvara för att hantera skannern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *