Pantum BM5106FDW Ladda ner drivrutiner för skrivare och skanner. Installation av programvara

Pantum BM5106FDW Ladda ner drivrutinerDrivrutiner och programvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP / Mac OS / Linux

Skrivarmodell: Pantum BM5106FDW Mono laser multifunktionsskrivare

Installera drivrutiner för skrivare och skanner: Pantum BM5106FDW.

Många användare har en fråga: vid vilken tidpunkt ska de ansluta skrivaren till datorn – innan de installerar drivrutinerna eller efter. Svar på frågan: Skrivartillverkaren Pantum BM5106FDW rekommenderar att man först ansluter skrivaren till datorn och sedan fortsätter med att installera drivrutinerna. Andra skrivartillverkare rekommenderar att man installerar drivrutinen först och sedan ansluter skrivaren till datorn, så att operativsystemet inte installerar sin egen drivrutin när det upptäcker en ansluten skrivare. Pantum-skrivare har inga problem med detta. Därför kan Pantum-skrivaren anslutas till datorn innan drivrutinerna installeras.

Det är de drivrutiner och den programvara som finns på den CD-skiva som medföljde skrivaren. Pantum BM5106FDW.CD Pantum

Pantum BM5106FDW : Förbered skrivaren för anslutning till din dator i förväg. Ta bort förpackningen från skrivaren och installera bläckpatron och papper.

Ladda ner och installera drivrutin: Pantum BM5106FDW. Denna programvara är avsedd för att använda alla enhetsfunktioner. Någon ytterligare programvara för enheten krävs inte.

Drivrutiner och programvara Versioner av operativsystem Ladda ner drivrutiner och programvara
Pantum BM5106FDW Drivrutiner och programvara för skrivare och scanner (Windows) WindowsOperativsystem för: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP (64-bit / 32-bit) Ladda ner drivrutinerLadda ner drivrutiner för skrivare och skanner för Windows-operativsystem
Pantum BM5106FDW Drivrutiner och programvara för skrivare och scanner (Mac) iOS AppOperativsystem för: Mac OS 13.2, 13.1, 12.6, 12.5, 11.0, 12.0.2, 11.5, 11.4, 11.3, 11.2, 11.1, 12.4, 12.3, 12.2, 12.1, 12.0.1, 11.6, 10.15, 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10 Ladda ner drivrutinerLadda ner drivrutiner för skrivare och skanner för Mac-operativsystem
Pantum BM5106FDW Drivrutiner och programvara för skrivare och scanner (Linux) Software for Linux operating systemsOperativsystem för: Linux Ubuntu 22.04, Linux Ubuntu 20.04, Linux Ubuntu 18.04, Linux Ubuntu 16.04 Ladda ner drivrutinerLadda ner drivrutiner för skrivare och skanner för Linux-operativsystem

Instruktioner för att installera programvaran för skrivaren: Pantum BM5106FDW.

Installation av drivrutinInstallationsprogramvaran för Windows-drivrutiner tillhandahåller två installationsmetoder: installation med ett klick och manuell installation. Vi rekommenderar installation med ett klick, vilket kan hjälpa till att installera drivrutinen automatiskt på ett snabbare och bekvämare sätt. Klicka på knappen ”One-click installation” för att påbörja installationsprocessen om din programvara bara har sökt efter en skrivare. Processen kan ta lite tid och varaktigheten beror på din datorkonfiguration. Om du har problem med att använda installationen med ett klick kan du prova manuell installation.

Anslut skrivaren till din dator och börja installera programvaran.

Följ anvisningarna på datorskärmen under installationen av programvaran. Installationen av den här programvaran är enkel, bekväm och problemfri. Programvaran medföljer enheten och är utformad för att du ska kunna använda enhetens alla funktioner.Anslut skrivaren till din dator och börja installera programvaran.

Så här skannar du dokument och foton

Om skrivaren är multifunktionell och kan fungera som en skanner, kommer en genväg till programvaran att skapas på datorns skrivbord efter att programvaran har installerats.ProgramvaruetikettKlicka på denna genväg för att ställa in skannern och skanna dokument.Programvara för skanner
Pantum BM5106FDW

Om du har problem med att använda den här programvaran kan du använda det enklare sättet att skanna dokument och foton.

Hur man skannar dokument och spara dem på en dator (Om skrivaren är multifunktionell och kan fungera som skanner).

Använd programvaran ’Windows Fax and Scan’ för att skanna dokument. Denna programvara finns i operativsystemet Windows. Skriv ”Windows Fax” i sökfältet och välj det i sökresultaten. I Windows 10 ligger sökfältet precis bredvid ”Start”-knappen. I tidigare versioner av Windows kan sökfältet finnas i ”Start”-menyn. Om du inte vill söka finns ”Windows Fax och skanning” tillgängligt via ”Start”-menyn i alla versioner av Windows.Windows Faxa och skannaWindows Faxa och skannaKlicka på Klicka på ”Ny skanning” i programmenyn för att gå till inställningarna. Skannern måste vara ansluten till datorn.Du kan ändra skannerns inställningar eller klicka på

Du kan ändra skannerns inställningar eller klicka på ”Skanna” för att skanna dokument.

”Windows Fax och Skanning” ser likadant ut i Windows 7, Windows 8 och Windows 10 eftersom Microsoft inte har uppdaterat gränssnittet för programmet sedan det introducerades i Windows Vista. Oavsett vilken version av Windows du använder följer du dessa instruktioner för att skanna ett dokument eller foto på din MFP eller fristående skanner.
Pantum BM5106FDW


Så här skriver du ut och skannar dokument med en mobiltelefon eller surfplatta.

Den här modellen är kompatibel med Pantum App, som gör att du enkelt kan utföra skrivar- eller scannerfunktioner från iOS- och Android-enheter.

Pantum App

iOS App

Hämta iOS-app

Android App

Hämta Android-app

Skriv ut trådlöst från din telefon eller någon annan enhet (Android och iOS) till praktiskt taget alla Pantum-laserskrivare, eller skanna trådlöst från Pantum-skrivare till din mobila enhet.

Senast uppdaterad april 30, 2024 av admin

Ytterligare information

Om du inte vet hur du ansluter en extra enhet till din dator och behöver instruktioner om hur du ansluter den korrekt kan du använda sökfältet på denna webbplats (finns längst upp till höger på alla sidor) eller skriva till oss.

För att kunna använda en datorenhet krävs en programvara (drivrutin). Vi rekommenderar att du använder den originalprogramvara som medföljer datorenheten. Om du inte har programvaran och inte kan hitta den på datortillverkarens webbplats kan vi hjälpa dig. Berätta vilken modell din skrivare, skanner, bildskärm eller annan datorenhet har samt vilken version av operativsystemet (t.ex. Windows 11, Windows 10, Windows 8 osv.).

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Under Windows-specifikationer kan du ta reda på vilken utgåva och version av Windows som körs på enheten.

Så här tar du reda på vilken version av operativsystemet som är installerat på din Mac-enhet. Välj Om den här Macen från Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Du bör se macOS-namnet, t.ex. macOS Sonoma, följt av versionsnumret. Om du även behöver känna till byggnumret klickar du på versionsnumret för att se det.

Hur man installerar drivrutinenHur man installerar drivrutinen om filen setup.exe saknas och hur man installerar drivrutinen med hjälp av filen .INF. I så fall öppnar du den nedladdade filen som ska innehålla drivrutinen och använder .INF-filen för att installera. I den här artikeln kommer vi att berätta och visa hur man installerar en drivrutin med hjälp av en .INF-fil.
programvara för datorerViktig programvara för alla datorer. Om du köpte en ny dator eller installerade om operativsystemet hittar du på den här sidan av webbplatsen all nödvändig programvara och instruktioner för att installera den. Programvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.
Programvara för skannerOm du inte hittar någon skannerprogramvara eller inte vet hur du ska använda skannern för att skanna dokument och foton. Detta problem uppstår eftersom vissa skrivare, skannrar och allt-i-ett-enheter endast har drivrutiner, men ingen specifik programvara för att hantera skannern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *