NexiGo N620E Webbkamera. Rekommenderad programvara och användarmanual

NexiGo N620ENexiGo – Webbkamera programvara och användarmanual.

Webbkameramodell: Nexigo N620E

NexiGo – Webbkameraprogramvara

Webbkameraprogramvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP (64-bitar/32-bitars) och MAC.

Ladda ner webbkameraprogramvara för Windows

Ladda ner webbkameraprogramvara för MAC

NexiGo N620E användarmanual

Så här laddar du ner filer som finns på Google Drive:

Hur man laddar ner en filWebbkameran ska vara plug and play och kräver inga extra drivrutiner om din dator är uppdaterad till den senaste versionen av operativsystemet.

Rekommenderade bruksanvisningar

NexiGo N620E webbkamera

Anslut webbkameran till valfri USB 2.0-port (eller senare). Det tar några sekunder för datorn att känna igen webbkameran. Det bör finnas en popup-avisering, men detta inträffar inte alltid. För att säkerställa att kameran har installerats korrekt: Öppna NexiGo webbkameraapplikation, men se till att alla andra applikationer som kan använda kameran är stängda innan du gör det. Se till att webbkameran redan är ansluten innan du öppnar programmet. Du bör se din webbkamera som ett alternativ i rullgardinsmenyn bredvid knappen Förhandsgranska. Klicka på knappen Förhandsgranska för att ta fram bilden från din webbkamera. Om du ser en bild här kommer din webbkamera att fungera korrekt.Rekommenderade bruksanvisningarFörhandsvisningen som du ser i NexiGo-appen kommer att vara bilden som visas för andra i ett videokonferenssamtal eller seminarium. Om bildens egenskaper inte är som du gillar kan du justera inställningsreglagen till de intervall som du föredrar. Justeringar som görs i NexiGo-appen kommer att överföras till andra program, med undantag för upplösning och bildhastighetsinställningar. Dessa inställningar överförs inte och måste justeras om i de flesta program. Innan du gör några andra ändringar, se alltid till att återställa webbkameran till standardinställningarna först för att se om en felaktig inställning orsakar problemet med bilden. Knappen för standardinställningar finns i det nedre högra hörnet av programfönstret i både Mac- och Windows-versioner av programmet.Knappen för standardinställningar

  • Förinställda profiler

Med NexiGo webbkameraprogramvara kan du spara din inställningsprofil på din dator. På så sätt, när du äntligen hittar det exakta utseendet du letar efter kan du spara detta som en profil. Sedan, även om dina inställningar är trassliga eller återställda, kan du enkelt återställa den stil du gillar med ett klick på en knapp.

  • Att ställa in en profil: För att ställa in en profil, se först till att du har NexiGo-appen öppen och att de ändringar du vill lägga till i profilen har valts i appen. Vänligen skriv ett namn för profilen i rutan förinställning som:. Klicka på Spara för att spara profilen.

Så här ställer du in en profilFör att ladda en profil: För att ladda profilen klicka på rullgardinsmenyn i rutan märkt förinställning. Välj profilen du vill ladda från listan och klicka sedan på Ladda för att ladda i profilen.För att ladda en profilFör att ta bort en profil: Om profilen inte längre behövs kan du ta bort profilen genom att upprepa steg 2 från Att ladda en profil, men istället för att klicka på Ladda vänligen välj Ta bort. Detta kommer att ta bort denna profil permanent, så se till att du har valt rätt profil innan du väljer att ta bort. En popup kommer att dyka upp som frågar om du verkligen vill ta bort profilen, så du behöver inte vara rädd för att av misstag klicka på fel ruta.Så här tar du bort en profilOm webbkamerabilden inte visas när du klickar på förhandsgranska: Anslut webbkameran till din dator. Gå till Computer Management – Device Manager – Cameras och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att expandera menyn. Hitta din webbkamera, högerklicka på den och välj ’Avinstallera enhet’. När webbkameran har avinstallerats, koppla ur USB-sladden från din dator. Öppna NexiGo webbkameraapplikation som tidigare, se till att alla andra applikationer som kan använda kameran är stängda innan du gör det. När du har gjort detta ansluter du webbkameran tillbaka till USB-porten på din dator, inte en docka eller USB-hubb. Vänta upp till 1 minut och klicka sedan på knappen Förhandsgranska igen. Detaljerade instruktioner för att använda NexiGo Webcam-programvaran.

Senast uppdaterad juni 7, 2024 av admin

Ytterligare information

Om du inte vet hur du ansluter en extra enhet till din dator och behöver instruktioner om hur du ansluter den korrekt kan du använda sökfältet på denna webbplats (finns längst upp till höger på alla sidor) eller skriva till oss.

För att kunna använda en datorenhet krävs en programvara (drivrutin). Vi rekommenderar att du använder den originalprogramvara som medföljer datorenheten. Om du inte har programvaran och inte kan hitta den på datortillverkarens webbplats kan vi hjälpa dig. Berätta vilken modell din skrivare, skanner, bildskärm eller annan datorenhet har samt vilken version av operativsystemet (t.ex. Windows 11, Windows 10, Windows 8 osv.).

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Hitta information om operativsystemet i Windows 11

Under Windows-specifikationer kan du ta reda på vilken utgåva och version av Windows som körs på enheten.

Så här tar du reda på vilken version av operativsystemet som är installerat på din Mac-enhet. Välj Om den här Macen från Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Du bör se macOS-namnet, t.ex. macOS Sonoma, följt av versionsnumret. Om du även behöver känna till byggnumret klickar du på versionsnumret för att se det.

Hur man installerar drivrutinenHur man installerar drivrutinen om filen setup.exe saknas och hur man installerar drivrutinen med hjälp av filen .INF. I så fall öppnar du den nedladdade filen som ska innehålla drivrutinen och använder .INF-filen för att installera. I den här artikeln kommer vi att berätta och visa hur man installerar en drivrutin med hjälp av en .INF-fil.
programvara för datorerViktig programvara för alla datorer. Om du köpte en ny dator eller installerade om operativsystemet hittar du på den här sidan av webbplatsen all nödvändig programvara och instruktioner för att installera den. Programvara för operativsystem: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.
Programvara för skannerOm du inte hittar någon skannerprogramvara eller inte vet hur du ska använda skannern för att skanna dokument och foton. Detta problem uppstår eftersom vissa skrivare, skannrar och allt-i-ett-enheter endast har drivrutiner, men ingen specifik programvara för att hantera skannern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *